HANKEKEHITYS

Olemme hankkeellesi täyden palvelun arkkitehtikumppani. Tarjoamme pääsuunnittelija- ja arkkitehtipalvelut hankesuunnittelusta sisustussuunnitteluun.

Hankesuunnittelu mobiili
Hankesuunnittelu mobiili

Toimintamme ytimessä on ajatuksemme arvoarkkitehtuurista. Ajattelutavassamme ei kuitenkaan ole kyse vain rakennushankkeen mittaluokasta tai sen wau-elementeistä. Meille arvoarkkitehtuuri on ennen kaikkea asiakkaan arkkitehtina toimimista ja lisäarvon luomista työllämme. Lisäksi se on onnistunutta projektinhallintaa ja resurssien kustannustehokasta käyttöä.

Arkkitehteina ja suunnittelijoina tarjoamme hankkeen omistajan käyttöön kaiken osaamisemme. Se tarkoittaa paitsi näkemystämme hyvästä arkkitehtuurista myös ymmärrystä siitä, minkä toteuttaminen on mahdollista.

NÄKEMYKSELLISTÄ KUMPPANUUTTA

Toimintatapamme perustuu uudenlaiseen kumppanuuteen hankkeen omistajan kanssa.

Varhainen mukaantulo, pääsuunnittelijana toimiminen ja koko hankkeen optimointi on meidän tapamme varmistaa paras lopputulos työllemme. 

Olemme luotettava ja näkemyksellinen kumppani niin alue- ja hankekehityksessä kuin monipuolisessa arkkitehtisuunnittelussa.

TOIMINTATAPAMME

Tapamme toimia perustuu tiimityöhön. Asiakkaan niin halutessa rakennamme hankkeen ympärille omasta henkilöstöstämme ja yhteistyöverkostomme osaajista muodostuvan tiimin.

Arkkitehti- ja suunnitteluosaamisen rinnalla moniosaajatiimimme voi täydentyä esimerkiksi talo- ja rakennustekniikan, laskennan ja juridiikan ammattilaisilla.

OSAAMISEMME

Ydinosaamistamme ovat hanke- ja arkkitehtisuunnittelu. Olemme erikoistuneet terveydenhuollon ympäristöjen, palveluasumisen, turvaluokiteltujen ympäristöjen sekä oppimisen tilojen, kuten päiväkotien ja koulujen suunnitteluun.

Lisäksi toteutamme haastavaa alue- ja hankekehitystä, asunto- ja erityisasuntorakentamista, sekä puurakentamishankkeita.

 

REFERENSSIT

Kiinnostuitko?

KATSO LISÄÄ TÄÄLTÄ.

asemapiirros mobiili
asemapiirros web